Beyonce e „mașină de făcut bani”! Cât caștigă din turneul „Mrs. Carter”

De: Gabriela Voicu / 17.06.2013, 17:45
Beyonce e
"Mrs. Carter Show World Tour", noul turneu mondial al cântăreței americane Beyonce, este o adevărată forță economică. Află cu cât se îmbogățește Beyonce în urma seriei de concerte.

„Mrs. Carter Show World Tour”, noul turneu mondial al cântăreței americane Beyonce, este o adevărată forță economică.

Artista, care momentan se află în pauză după ce a încheiat șirul concertelor din Europa ale turneului „Mrs. Carter Show World Tour”, a câștigat milioane de dolari doar din acest segment.

În aprilie și mai, Beyonce a susținut șase concerte la Arena O2 din Londra ca parte a turneului său, în fața a peste 97.000 de fani, și a obținut nu mai puțin de 9,7 milioane de dolari din vânzarea biletelor.

După câteva zile, artista în vârstă de 31 de ani a mers în Manchester pentru a susține alte trei concerte, din care a mai câștigat 4,65 de milioane de dolari, potrivit revistei Billboard.

Conform aceleiași surse, încasările cântăreței variază între 1,55 milioane de dolari și 1,6 milioane de dolari per show.

Având în vedere că turneul său conține 65 de date, Beyonce și echipa ei ar trebui să câștige peste 100 de milioane de dolari din vânzarile biletelor.

Deși data finală a turneului ei ar fi trebuit să fie 15 august, când era planificat concertul din Barclays Center, Brooklyn, „Mrs. Carter Show World Tour” se va încheia pe 13 septembrie, fiind adăugat show-ul din Rio de Janeiro, Brazilia.