Beyonce este împotriva curelor de slabire

Apropo.ro / 18.08.2006, 15:26
Beyonce este împotriva curelor de slabire
Cântareața americana Beyonce Knowles, care a slabit pentru a juca într-un film, le avertizeaza pe femei sa nu urmeze cura de slabire drastica pe care ea a urmat-o, informeaza itv.com. Fosta membra a trupei Destiny's Child, Beyonce, în vârsta de 24 de ani, a slabit câteva kilograme

Cântareața americana Beyonce Knowles, care a slabit pentru a juca într-un film, le avertizeaza pe femei sa nu urmeze cura de slabire drastica pe care ea a urmat-o, informeaza itv.com.

Fosta membra a trupei Destiny’s Child, Beyonce, în vârsta de 24 de ani, a slabit câteva kilograme bune în doar zece zile pe baza unei diete constând doar din lichide.

Ea s-a pregatit astfel pentru rolul din „Dreamgirls”. Filmul prezinta viața unei trupe de muzica soul din anii ’60 și este inspirat din povestea cântareței Diana Ross și a grupului The Supremes.

Dieta consta în înlocuirea meselor cu o bautura preparata din sirop de arțar, suc de lamâie, apa și piper de Cayenne.

Experții în sanatate considera ca aceasta dieta nu conține suficiente substanțe nutritive și i-au avertizat pe cei care vor sa o urmeze ca vor ajunge la spital dupa câteva zile de la începerea ei.

Vâlva stârnita de cura de slabire a determinat-o pe Beyonce sa admita ca a slabit câteva kilograme, doar ca sa prezinte într-o lumina reala personajul pe care l-a interpretat, Dina. „În anii ’60 erau populare top modelele ca Twiggy și știu ca Dina era slaba pe atunci. Deși îmi place sa manânc, era necesar sa slabesc câteva kilograme (…) Sunt mândra de rotunjimile mele”, a spus cântareața.

„Nu recomand aceasta cura nimanui decât daca trebuie sa joace într-un film și are suportul medical necesar”, a adaugat ea.

Mediafax