Beyonce ne arată cum se relaxează în Brazilia (Video)

De: Gabriela Voicu / 23.08.2013, 15:30
Beyonce ne arată cum se relaxează în Brazilia (Video)
Beyonce va ajunge în Brazilia abia în septembrie, în cadrul turneului "Mrs. Carter", dar asta nu a împiedicat-o să se relaxeze în această țară înainte de următorul ei concert din America de Sud.

Beyonce va ajunge în Brazilia abia în septembrie, în cadrul turneului „Mrs. Carter”, dar asta nu a împiedicat-o să se relaxeze în această țară înainte de următorul ei concert din America de Sud. Cu această ocazie cântăreața a postat și un clip pe contul ei de Tumblr.

Beyonce postează de obicei imagini sau clipuri în timp real, iar în cel de mai jos apare cu părul lung, semn că de fapt nu și-a tăiat șuvițele, așa cum ne-a dat de înțeles zilele trecute, când a fost fotografiată având coafură pixie. Cu toate acestea, e posibil ca pozele să fie mai vechi.

În imagini apare și soțul artistei, rapper-ul Jay-Z, dar și fiica lor, Blue Ivy. Clipul promoțional a fost realizat pentru a promova concertele lui Beyonce din Brazilia, unul dintre acestea urmând să aibă loc în Rio De Janeiro.

În videoclipul alb-negru Beyonce ne invită să o urmăm în aventura din America de Sud, reprezentată de ea prin două cuvinte, trasate în nisipul unei plaje „Brazil” și „Blue”.