Beyonce s-a dezlănțuit pe scenă, la Gala Superbowl 2013 (Video)

De: Gabriela Voicu / 04.02.2013, 12:45
Beyonce a susținut un concert electrizant de circa 15 minute în pauza finalei Super Bowl 2013.

Beyonce a cântat live, ieri, pe o scenă impresionantă montată în centrul arenei Superdome din New Orleans, sub privirile a 73.000 de spectatori și ale celor 100 de milioane de americani care au privit show-ul Super Bowl 2013.

Îmbrăcată într-o ținută din piele și dantelă neagră creată de stilistul Rubin Singer, Beyonce a electrizat publicul în pauza finalei Super Bowl, cu puțin timp înainte ca meciul de fotbal american să fie întrerupt 35 de minute de o pană de curent.

Beyonce (Foto:Hepta)

Cu două săptămâni în urmă, Beyonce, care de curând și-a lansat blog, făcuse playback pe imnul național, într-o ținută vestimentară mai strictă, cu ocazia ceremoniei de învestitură a președintelui Barack Obama.

La Super Bowl 2013, celebra cântăreață americană a interpretat unele dintre piesele ei de succes, precum „Crazy in Love”, într-un spectacol de lumini și efecte pirotehnice.

Destiny’s Child (Foto:Hepta)

Beyonce a fost acompaniată apoi pe scenă de fostele ei colege, Kelly Rowland și Michelle Williams, din grupul Destiny’s Child. Cele trei au interpretat și una dintre piesele celebre lansate de Beyonce, „Single Ladies (Put a Ring on It)”, și, potrivit reprezentanților postului CBS, în timpul prestației lor comune s-a înregistrat un vârf de mesaje postate pe Twitter: 270.000 pe minut.

După un spectacol care a durat aproximativ un sfert de oră, Beyonce a părăsit scena fără ca vreun incident să îi afecteze prestația. „Mulțumesc pentru acest moment. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a spus cântăreața la final, adresându-se publicului.

Cântăreața Alicia Keys, singură la pian, a interpretat mai târziu o versiune lentă a imnului național american.