Beyonce s-ar putea casatori foarte curând cu Jay-Z

Apropo.ro / 27.08.2006, 14:21
Beyonce s-ar putea casatori foarte curând cu Jay-Z
Cântareții americani Beyonce Knowles și Jay-Z s-ar putea casatori foarte curând, vedetele planuind o nunta foarte fastuoasa în insulele Caraibe, informeaza entertainmentwise.com. Conform publicației Star, cuplul intenționeaza sa cheltuiasca trei milioane de dolari pentru

Cântareții americani Beyonce Knowles și Jay-Z s-ar putea casatori foarte curând, vedetele planuind o nunta foarte fastuoasa în insulele Caraibe, informeaza entertainmentwise.com.

Conform publicației Star, cuplul intenționeaza sa cheltuiasca trei milioane de dolari pentru organizarea acestei nunți.

Ceremonia va avea loc pe insula Anguilla din Caraibe, iar oaspeții vor fi tratați cu caviar Beluga, homar, trufe italiene și șampanie Dom Perignon.

Surse apropiate lui Beyonce au spus ca rochia de mireasa va semana cu cea purtata de prințesa Diana, dar va fi și mai luxoasa.

„Beyonce a spus tuturor prietenilor ca aceasta va fi nunta nunților”, a adaugat sursa. „Beyonce simte ca traiește un basm. De ce nu ar fi nunta ei la fel de magica?”.

Beyonce se afla într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii doi ani, cântareața a fost implicata și în producții cinematografice. În decembrie va fi lansat filmul „Dreamgirls”, în care ea a jucat alaturi de actorii Danny Glover, Eddie Murphy și Jamie Foxx, iar pe 4 septembrie este anunțata lansarea celui de-al doilea album solo, „B’Day”.

Fosta membra a trupei Destiny’s Child și rapper-ul Jay-Z au de trei ani o relație pe care au ținut-o departe de lumina reflectoarelor.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax