Beyonce se distrează periculos

Apropo.ro / 21.10.2013, 10:30
Beyonce se distrează periculos
Cântăreața americană Beyonce a făcut bungee jumping, vineri, de pe clădirea Sky Tower din orașul Auckland din Noua Zeelandă, considerată cea mai înaltă construcție din emisfera sudică.

Artista americană a sărit de două ori de pe Sky Tower din Auckland, cu doar câteva ore înainte înainte de a susține, vineri seară, un concert în capitala acestei țări.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

O sursă prezentă în acea clădire, un renumit obiectiv turistic, spune că a fost șocată să o vadă pe vedeta americană, în vârstă de 32 de ani, sosind neanunțată alături de bodyguarzii ei, în jurul orei locale 10.30.

Beyonce pregătindu-se de salt, fotografie postată pe contul ei de Instagram

„Și-a schimbat hainele în echipamentul de bungee jumping într-o cameră și apoi a fost condusă cu ascensorul direct pe acoperiș. A fost dificil să o văd când s-a întors, pentru că avea foarte mulți bodyguarzi cu ea. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar administratorii turnului au ținut această vizită în secret, pentru că nu au dorit să se afle și nu au dorit să riște ca o mulțime de fani să se adune în fața clădirii pentru a privi acele salturi. A făcut toate aceste lucruri trecând aparent neobservată”, a dezvăluit acea sursă pentru publicația Herald on Sunday.

Beyonce a apreciat atât de mult primul salt, încât a cerut imediat permisiunea de a sări și a doua oară, după care „a dispărut din clădire la fel de repede cum a ajuns”.