Beyonce şi Jay-Z, terapie de cuplu online

De: Cătălina Matei / 15.07.2014, 09:39
Beyonce şi Jay-Z, terapie de cuplu online
Banii nu aduc fericirea chiar şi atunci când vine vorba despre Beyonce şi Jay-Z, cea mai bogată pereche din showbiz-ul internaţional. Cei doi participă la sesiuni de terapie de cuplu organizate de un psiholog pe Internet.

Potrivit femalefirst.co.uk, Beyonce şi Jay-Z, care se află în timpul turneului lor mondial comun, intitulat „On The Run”, au nevoie de consiliere. Cei doi artişti americani participă la şedinte de terapie online, prin intermediul aplicaţiei de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relaţiei lor personale, alături de aceea profesională.

„Deşi asta poate să pară o măsură drastică, în America în special, terapia de cuplu reprezintă o procedură standard”, a precizat o sursă.

„Îl cunosc pe psihologul lor de mulţi ani şi încearcă să participe la şedinţe săptămânale pentru a se asigura că există comunicare între ei şi că nu apar neînţelegeri”, a adăugat aceeaşi sursă.

Foto: Splash News

Conform Mediafax, Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008, iar în ultimele luni au apărut multe zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapper-ului, prin urmare cei do iar fi apelat la şedinţele de terpaie în cuplu.

„Este vorba mai degrabă despre o acţiune de menţinere, nu de o reparare a ceva care nu merge bine. Amândoi sunt fericiţi, iar fiica lor, Blue Ivy, rămâne prioritatea lor absolută”, a spus aceeaşi sursă, citată de Daily Mirror.

În urmă cu două luni, sora cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay-Z într-un ascensor, după petrecerea organizată după gala Met Ball la New York.

Cei doi cântăreţi au declarat la momentul respectiv: „Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face la fel”.