Beyonce şi Lady Gaga, Marian Nistor, Dalida şi Benone Sinulescu, pe aceeaşi scenă, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 13:44
Beyonce şi Lady Gaga, Marian Nistor, Dalida şi Benone Sinulescu, pe aceeaşi scenă, la “Te cunosc de undeva!”
Beyonce şi Jay Z cântă în deschiderea celei de-a opta gale a transformărilor, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Mai exact, Barbara Isasi, de la Mandinga, şi Connect-R îi vor imita pe cei doi artişti americani, în cadrul unui moment cu totul special, care se va încheia într-un mod… surprinzător. Cum anume, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Cu perucile pieptănate şi vocile încălzite, concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” sunt pregătiţi, sâmbăta asta, pentru jocul tranformărilor jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan şi prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Alexandra Velniciuc va imita o artistă a poporului rus, cu o carieră fabuloasă, Alla Pugacheva, Carmen Rădulescu va interpreta un hit al unei americance proaspete şi foarte sexy, Taylor Swift, Mihai Trăistariu va juca un personaj greu, cu un mare potenţial, Daddy Yankee, în timp ce Raluka şi Ana Baniciu vor face show, precum divele Beyonce şi Lady Gaga.

Şi în această sâmbătă, Jean de la Craiova va cânta în travesti, de data aceasta piesa “Dormeau pe-o frunză două stele”, transformat în Mirabela Dauer, Romică Ţociu va imita un artist despre care se ştie că a creat legendara trupă Savoy şi că nu se desparte niciodată de bentiţa sa,  Marian Nistor, pe când Alin Gheorghişan va interpreta un mare hit al Azurului de altădată, transformat în Nelu Vlad.

Connect-R va fi Dalida şi speră ca tatăl lui să fie mândru să-l audă cântând în limba franceză, iar Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, va încerca să pronunţe cât mai bine cuvintele în limba română ale cântecului “Mână caii, vizitiu!”, transformată în cunoscutul interpret de muzică populară Benone Sinulescu.
Alături de concurenţi va dansa Furnix Team, baletul condus de Furnica, în timp ce Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a întâmplat în decurs de o săptămână la antrenamente şi repetiţii, în camera transformărilor, dar şi înainte ca artiştii să urce în liftul magic.
Cine va reuşi să realizeze cea mai bună transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.