Beyonce vrea album nou şi turneu alături de colegele sale de la Destiny’s Child

Apropo.ro / 08.04.2015, 09:00
Beyonce vrea album nou şi turneu alături de colegele sale de la Destiny's Child
Cântăreaţa americană Beyonce intenţionează să lanseze un nou album de studio şi să susţină un turneu mondial alături de Kelly Rowland şi Michelle Williams, fostele ei colege din Destiny's Child, în 2016, la 10 ani după despărţirea oficială a grupului.

Grupul Destiny’s Child s-a reunit weekendul trecut la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima dată când Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams au cântat împreună pe o scenă, după concertul susţinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans, informează dailymail.co.uk.

Beyonce şi Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci când au urcat pe scenă alături de Michelle Williams, pentru a interpreta o colecţie de piese gospel, inclusiv „Alpha & Omega” şi piesa „Say Yes” de pe albumul „Journey To Freedom” lansat de Michelle în septembrie 2014.

Grupul a fost ovaţionat în picioare de cei 9.000 de spectatori, însă cele trei cântăreţe nu au fost prezentate sub denumirea Destiny’s Child, ci prin intermediul numelor lor individuale.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro