Beyoncé vrea rolul principal în următorul film din seria „The Avengers”

De: Nicoleta Nicolae / 23.06.2015, 12:00
Beyoncé vrea rolul principal în următorul film din seria
Cântăreaţa americană negociază cu producătorii seriei "Răzbunătorii/ The Avengers" pentru a interpreta rolul unui super-erou feminin în următorul film din această franciză cinematografică inspirată din universul benzilor desenate Marvel, informează site-ul revistei New Musical Express.

Beyoncé a avut un rol cameo în thrillerul „Obsesia/ Obsessed” din 2009 şi ar putea reveni pe marile ecrane într-un film din franciza „The Avengers”. Super-eroii Marvel din această serie cinematografică vor lupta încă o dată umăr la umăr pentru a salva Pământul în cele două părţi ale filmului „The Avengers: Infinity War”, care vor fi lansate în 2018 şi în 2019.

„Ne-ar plăcea să o avem pe Beyoncé în echipa noastră, aproape sigur în rolul unui personaj nou pe marele ecran, dar care face parte din catalogul de super-eroi Marvel”, a declarat un director executiv de la studiourile Disney, pentru publicaţia The Daily Star.

Printre personajele avute în vedere pentru Beyoncé se numără câteva nume cunoscute din universul Marvel, precum Boom-Boom, Blink şi Tigra.

Dacă va semna pentru un rol în seria „The Avengers”, Beyoncé se va alătura unei distribuţii de zile mari, în care strălucesc actorii Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner şi Elizabeth Olsen.

Sursa MEDIAFAX