Bianca de la Amadeus, transformata in papusa-Joker de Halloween! Iata ce machiaj si-a facut!

De: Nicoleta Nicolae / 29.10.2015, 11:00
Bianca de la Amadeus, transformata in papusa-Joker de Halloween! Iata ce machiaj si-a facut!
Artista din trupa Amadeus a adoptat un machiaj spectaculos pentru petrecerea de Haloween. Make-up artistul Malvina Isfan a transformat-o intr-o papusa-Joker parca desprinsa din filmele celebrului Tim Burton.

Biancai i-a fost aplicata pe intreaga suprafata a tenului, chiar si peste sprancene, o baza din pasta alba folosita in face painting peste care au fost desenate trasaturile noului personaj.

“Ochii au capatat aspect supradimensionat dupa ce am aplicat acuarela, farduri si gene false, atat pe pleoapa superioara cat si sub ochi. Buzele de Joker au fost desenate, la randul lor, cu acuarela de machiaj neagra”, declara make-up artistul Malvina Isfan. Pentru a completa look-ul, Bianca a purtat o peruca alba, in tunsoare bob, coronita de flori roz si urechi de iepure confectionare din voal, un accesoriu handmade aflat in recuzita fotografului Oana Parache.

„Sunt pasionata de machiaj si de tot ce inseamna transformari stilistice. Timp de doua ore, Malvina Isfan a realizat un machiaj spectaculos pe care il voi purta la una din petrecerile de Halloween”, declara Bianca. 

Bianca Gavrilescu este una din cele patru artiste ale trupei Amadeus. Alaturi de Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu si Naomi Anelis, formeaza cel mai de succes proiect muzical romanesc de acest tip in toata lumea.

Amadeus a concertat in ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Venezia, balul caritabil St. George Lodge din Nigeria, Festivalul International de Film de la Cannes ori ceremonia aniversara a presedintelui Kazahstanului.

Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toata lumea. Varianta proprie a hitului Indilei, Derniere Danse, are pana in prezent peste 4 milioane de vizualizari, un adevarat record pentru o compozitie de acest tip. 

Credit foto: Oana Parache