Bianca Dragusanu, acuzata de proxenetism de doua anonime

Apropo.ro / 14.10.2011, 12:05
Bianca Dragusanu, acuzata de proxenetism de doua anonime
Doua tinere sustin ca Bianca Dragusanu si Adrian Cristea le-au racolat de pe internet si le-au propus diferite servicii sexuale pentru a strange bani.

Cele doua tinere anonime, deocamdata, sustin ca detine probe solide in ce priveste propunerea indecenta a Biancai si a lui Cristea. Mai mult, fetele au declarat, in cadrul emisiunii Acces Direct, ca cele doua vedete au incercat sa le plaseze unui miliardar rus, in schimbul unui cadou consistent, iar ele nu sunt singurele victime.

Tinerele mentioneaza ca au imagini de pe camera web ce confirma intentiile Biancai si ale iubitului ei.

La aflarea acestor vesti, Bianca declara ca este acuzata de lucruri grave si ca si-a angajat un avocat care sa se ocupe de acest caz.

In plus, pentru ca nu are nimic de ascuns, Bianca le-a sfatuit pe cele doua tinere sa mearga direct la politie daca ceea ce sustin ele este si adevarat.

Nu vreau sa discut despre acest subiect. Mi se aduce o acuzatie foarte grava. […] Eu mi-am luat un avocat si el va rezolva acest lucru. Prefer sa nu ma cobor la nivelul la care sa vorbesc, probabil, de trei sute de ori acelasi lucru, pentru ca sunt trei sute de conturi cu numele meu pe Facebook. Vreau sa imi anunt toti prietenii de pe Facebook ca in momentul de fata eu nu mai detin nicio pagina de Facebook”, a declarat Bianca Dragusanu.