Bianca Drăguşanu, adevăratele motvie care au dus la despărţirea de Victor Slav: „De la sfârşitul anului trecut, am simţit…”

Apropo.ro / 22.06.2018, 14:00
Bianca Drăguşanu, adevăratele motvie care au dus la despărţirea de Victor Slav:
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret. Bianca Drăguşanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Recent, cei doi s-au despărţit din nou, iar acum Bianca Drăguşanu are o nouă relaţie amoroasă.

Potrivit unor surse, cei doi aveau probleme de mai multă vreme, însă au rămas totuşi amici de dragul fetiţei lor.

„Cand incepi sa nu te mai simti apreciata…noi, femeile, avem nevoie de apreciere, de confirmare, cred ca si lui i-a lipsit aceasta afectiune. Incerc sa depasesc momentul, e greu, dar si eu si el am reusit.

„De la sfarsitulanului trecut, am simtit ca se raceste totul intre noi, de prin luna decembrie am avut o discutie despre despartire, poate mai devreme ne gandeam. In fiecare zi, privesc spre un nou inceput.”Eu atrag energiile bune, te trezesti ca azi va fi mai bine. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa ne despartim”, a declarat Bianca Drăguşanu la kanal d.

Trage ponoasele după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Bianca Drăguşanu “M-am operat a şaptea oară” – FOTO

„Fata mea este model”. Uite cât de adorabilă este fiica Biancăi Drăguşanu!

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Uite unde locuia Bianca Drăguşanu când era săracă! O cameră în incinta stadionului din Petroşani – FOTO

Ce avere are

Noul iubit al Biancăi Drăguşanu se numeşte Tristan Tate, este un tânăr cu rădăcini în SUA şi Marea Britanie, are doar 30 de ani şi o avere impresionantă. Poreclit „Talismanul”, bărbatul şi-a făcut un nume în kickboxing, sport pe care a trebuit să-l abandoneze din cauza unei accidentări. Nu de tot, căci s-a reprofilat şi acum este comentator. Pe lângă sport, Tristan a dovedit că are fler şi în afaceri, reuşind să adune în conturi milioane de euro. Se poate lăuda cu un hotel în Thailanda, dar şi cu câteva maşini de lux, care depăşesc suma totală de un milion de euro.

Tristan şi Bianca s-au pozat împreună, iar imaginea a fost urcată pe contul de socializare al tânărului, alături de un mesaj prin care vrea să atragă atenţia că nu-i pasă de gura lumii.

„Lasă oamenii să vorbească, nu mă tem de nimic… Mai ales de cuvinte”.