Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Roman

Apropo.ro / 16.02.2012, 11:00
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Roman
Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Oana Roman, după ce aceasta a spus că iubita lui Adrian Cristea este o "vedetă de carton".

Bianca Drăgușanu și Oana Roman se urăsc la maxim, și asta după ce Oana a declarat despre roscată că este o „vedetă de carton”, dar nu înainte ca Stela Popescu si Alexandru Arșinel să își exprime părerea despre Bianca ca un model în viață pentru tineret.

Dacă școala și părinții își fac bine datoria, modele în viață precum Bianca Drăgușanu nu vor mai exista!”, a declarat actorul Arșinel.

Eu cred că Bianca dă dovadă de lipsă de bun simț. Drama cea mai mare este că un astfel de personaj chiar crede ce spune: că e independentă, că are o formă de invidiat, că este un model. Bianca este o vedetă de carton, dar nu mai știu ce să zic, pentru că apoi o să fiu judecată că îmi dau cu părerea, că judec, că-s penibilă”, a spus Oana Roman.

Bianca Drăgușanu nu este genul care să lase de la ea în astfel de situații, astfel că i-a dat replica Oanei, prin intermediul internetului.

„Pe lângă obsesia Oxfordului, Oana Roman mai are și obsesia mea. Cred că Oana își bate joc de Oxfordul pe care l-a absolvit, aducându-l public în discuție alături de numele unei «vedete de carton», spune Bianca.

Citește mai multe detalii despre certurile dintre Bianca Drăgușanu și Oana Roman, pe Showbiz.ro