Bianca Dragusanu catre Botezatu:”Daca m-ai iubit, nu-mi mai face rau”

Apropo.ro / 28.11.2011, 11:30
Bianca Dragusanu catre Botezatu:
Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu continua... de la distanta. Cei doi isi trimit replicile prin intermediul presei.

Desi s-au despartit si fiecare incearca sa isi vada de viata lui, Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu mai au ceva, se pare, de rezolvat. Bianca nu mai vrea sa se intoarca in trecut, ci vrea sa isi vada de viata, alaturi de Adrian Cristea, omul pe care il considera jumatatea ei.

Dragusanu se arata deranjata de faptul ca Bote continua sa vorbeasca despre ea, desi nu mai au nimic de impartit.

„Catalin Botezatu nu mai face parte din viata mea. Eu am fost mirata de faptul ca tot mai vorbeste despre mine, in conditiile in care nu ne mai leaga nimic”, ne-a declarat Bianca. „Catalin este un om inteligent, care insa se ascunde sub masca moralitatii si a perfectiunii. In realitate, el nu e perfect. Nici eu nu sunt”, a spus Bianca.

Eu nici macar nu stiu cum este Catalin Botezatu. Vreau sa-i transmit: daca m-ai iubit, nu-mi mai face rau. Nu accept ca si cineva sa vorbeasca urat despre mine sau despre relatia mea. Ceea ce nu intelege Catalin e ca degeaba spune doua vorbe frumoase si zece urate, pentru ca oamenii nu le retin decat pe cele urate. Eu lucrez in televiziune datorita mie si lui Dan Capatos. Am invatat multe de la Catalin, dar ar fi bine sa nu uite ca ne-am ajutat reciproc”, a incheiat vedeta, care a tinut sa precizeze, la fel ca si Catalin, ca „declaratiile vin ca urmare a unor intrebari adresate de un jurnalist”, a mai spus Bianca.