Bianca Dragusanu: „Daca as fi insarcinata, mi-ar fi greu sa pastrez acel copil”

Apropo.ro / 13.09.2011, 11:30
Bianca Dragusanu:
Bianca Dragusanu a vorbit in emisiunea lui Dan Capatos, "Un show pacatos", despre logodna ei cu Adrian Cristea, dar si despre prezenta unui copil in viata ei.

Bianca Dragusanu a acceptat sa vorbeasca deschis despre relatia ei cu fotbalistul Adrian Cristea. Asistenta lui Capatos a marturisit ca Adrian este omul care ii completeaza viata si cel alaturi de care vrea sa traiasca de acum incolo. Desi au vorbit despre casatorie, aceasta mai are ceva de asteptat.

Avem o relatie de 2 ani, cu nabadai. In momentul de fata, am discutat despre casatorie, ceea ce nu am mai facut niciodata pana acum. Dar aceasta discutie nu s-a finalizat. Avem o relatie normala, care nu se masoara in inele cu diamante, in certuri si impacari, dar suntem foarte bine asa cum suntem! Fiecare avem alte prioritati, deocamdata! In momentul de fata sunt sigura ca e barbatul care ma completeaza perfect”, a spus Bianca la „Un show pacatos”.

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu

In ceea ce priveste relatia cu Botezatu, a fost una frumoasa, insa lipsa de timp pentru ei a condus usor la destramarea cuplului. Bianca si-ar fi dorit sa devina sotie, iubita si mama copiilor lui Botezatu, insa nimic nu a iesit asa cum si-ar fi dorit.

„Catalin nu avea timp pentru mine. Eu l-am iubit mult si visam ca relatia noastra sa se termine cu o casatorie. Visul s-a destramat!”, a adaugat Dragusanu.

„Iata ca aceasta aventura cu Adrian Cristea s-a transformat intr-o relatie serioasa, poate cea mai serioasa pe care am avut-o pana acum. Si in timpul acesta, nimeni nu m-a vazut in ipostaze tandre cu alt barbat. Poate am fost cu Catalin, dar doar profesional”, a mai spus roscata lui Capatos.

„Nu sunt insarcinata. Nu cred, de fapt! Catalin stie el ceva. Am probleme de sanatate si daca as fi insarcinata mi-ar fi greu sa pastrez acest copil”, s-a destainuit Bianca.