Bianca Drăguşanu, de la spital, la prezentare de modă Dorin Negrău

Apropo.ro / 02.08.2012, 16:00
Bianca Drăguşanu, de la spital, la prezentare de modă Dorin Negrău
Creatorul de modă Dorin Negrău a avut aseară un show de modă inedit şi îndrăzneţ. Mireasa colecţiei de toamnă-iarnă a designerului a fost un bărbat! Bianca Drăguşanu nu a ratat prezentarea, chiar dacă înainte să ajungă la eveniment i-a fost rău şi a dat o fugă la spital.

Bianca DragusanuBianca Drăguşanu a fost invitată aseară la prezentarea de modă a lui Dorin Negrău. Vedeta a confirmat prezenţa la eveniment şI s-a ţinut de cuvânt, chiar dacă înainte de a ajunge la locaţie s-a oprit în drumul său pe la Spitalul de Urgenţă, căci i s-a făcut rău. După ce I s-au acordat îngrijiri medicale şI şi-a revenit, Bianca a venit în Centrul Vechi, pe Lipscani, acolo unde Dorin Negrău a avut prezentarea de modă. Cu zâmbetul pe buze şI puţin slăbită, Bianca Drăguşanu a dat interviuri, s-a pozat cu admiratorii, supravegheată fiind de cele două prietene ale ei, cu care a ieşit în oraş.

Andreea Balan intr-o creatie Dorin NegrauDorin Negrău şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă VISIONS în prezenţa a peste 400 de oameni, pe un şantier în construcţie aflat pe Lipscani, în Centrul Vechi. Covoare vechi de peste 100 de ani pe care a călcat chiar Şeicul Dubaiului, motoare care au creat o adevărată diversiune la mijlocul prezentării de modă, vedete, oameni de afaceri, prieteni şi multă presă. O atmosferă creată special pentru a introduce invitaţii în conceptul de artă contemporană pe care Dorin Negrau îl promovează. Surpriza prezentării a fost însă mireasa colecţiei care de această dată a fost una atipică! Designerul a ales un bărbat care să iasă pe scenă, la finalul prezentării, îmbrăcat în rochie de mireasă! O prezentare îndrăzneaţă şi o alegere pe măsură! Şi asta pentru că fiecare colecţie a lui Negrău transmite câte un mesaj social!

„Am ales un bărbat pe care l-am îmbrăcat în mireasă şi acesta a încheiat prezentarea pentru că fiecare colecţie a mea are câte un mesaj social. De această dată, colecţia de toamnă-iarnă VISIONS a scos în evidenţă mesajul social împotriva violenţei domestice în familie. De fiecare dată bărbaţii sunt acuzaţi de violenţă în familie şi am dorit să subliniez faptul că şi ei sunt paşnici şi nu întotdeauna violenţi sau vinovaţi de violenţa în familie!”, declară creatorul de modă Dorin Negrau.

Mireasa colectiei Visions - Dorin Negrau!Pe podium au fost prezentate 30 de ţinute alb-negru semnate Dorin Negrău, iar la mijlocul prezentarii de modă, actriţa Ani Creţu a creat un moment special. A venit cu motoarele la prezentare, şi după ce a creat o diversiune alături de trupa ei de motociclişti, a coborât dezinvoltă şi plină de încredere de pe motor şi a urcat pe podium. Reacţiile invitaţilor au fost de bun augur, iar la sfârşitul prezentării creatorul de modă Dorin Negrau a fost aplaudat îndelung de către invitaţii săi.

Maia MorgensternVedetele i-au admirat colecţia!

Din public i-au admirat tinutele din colecţia de toamnă-iarnă binecunoscuta actriţă Maia Morgenstern, care şi-a rupt din timpul preţios de pe platourile de filmare şi a dat curs invitaţiei lui Dorin Negrău, Ozana Barabancea, Simona Pătruleasa, Iuliana Tudor, Anca Rusu, Iulia Albu, Julia Jianu, Andreea Bălan – care a purtat o creaţie Dorin Negrău la acest eveniment, Marian Drăgulescu, care chiar dacă nu a plecat la Jocurile Olimpice de la Londra a fost prezent la evenimentul lui Negrău, Dana Săvuică, Petru Luhan, Roxana Iliescu, Rocsana Marcu, Galyna, Monica Iagăr, Sorin Mărcuş, actriţa Doiniţa Oancea şi buna ei prietenă stilista Crisa Kyra, cântăreaţa Francesca Lucarelli cunoscută ca Selena Gomez de România, Nadina Câmpean, Cristina Şoloc, Sânziana Negru şi multe alte vedete cunoscute.

Foto: Mihai Dascalescu