Bianca Drăgușanu, designer de rochii de seară (Video)

Apropo.ro / 30.05.2012, 12:30
Bianca Drăgușanu, designer de rochii de seară (Video)
Bianca Drăgușanu îi face concurență lui Cătălin Botezatu, în ceea ce privește creațiile vestimentare de seară pentru doamne și domnișoare.

Bianca Drăgușanu are 60 de oameni care îi pun în practică ideile sale, în materie de creații vestimentare. Bianca are multe idei de rochii de seară, care mai de care mai elegante și sexy, pentru femeile care vor să aibă stil și rafinament.

Designerul lucrează cu materiale scumpe, de peste hotare, din Dubai, Italia, Turcia, etc, așa cum a învățat de la maestrul Botezatu că se face.

Bianca Drăgușanu este de părere că fostul ei iubit ar trebui să fie mândru că îi calcă pe urme, ba chiar că se descurcă foarte bine.

Cătălin Botezatu ar trebui să fie mândru de mine, pentru că pot să fac acest lucru și că îl fac foarte bine. Nu cred că ne putem compara din punctul ăsta de vedere. El face altfel de haine”, spune Bianca.

Drăgușanu va face o linie comercială de rochii, adică nu pentru podium, precum și o linie de rochii de ocazie, pe care o va extinde ulterior.

„Poate la linia de rochii de ocazie îi voi face concurență”, a mai spus Bianca.

„Nu ma inspir de la el. Ar trebui să fie mândru de talentul ăsta al meu”, mai spune Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu își face singură rochiile, iar multe fete îi poartă creațiile. Prețurile sunt accesibile: de la un milion de lei și până la câteva zeci de milioane de lei.