Bianca Drăgușanu lasă să se înțeleagă că nu s-a despărțit de Cristea

Apropo.ro / 02.02.2012, 09:58
Bianca Drăgușanu lasă să se înțeleagă că nu s-a despărțit de Cristea
Bianca Drăgușanu a venit la "Un show păcătos", deranjată de declarațiile altor persoane și de articolele apărute în presă.

Deși circulă zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu si Adrian Cristea și-au spus adio, aceasta lăsă să se înțeleagă că lucrurile nu stau chiar așa.

„Doi foști își dau cu părerea despre relația mea cu Adi. Cred că am înțeles de ce domnul Cătălin Botezatu și doamna Denisa Nechifor își dau cu părerea: vor publicitate”, a spus ea revoltată.


Bianca Drăgușanu si Adrian Cristea


Bianca Drăgușanu a recunoscut că în cei trei ani în care a fost asistenta lui Capatos și-a expus prea mult relațiile de dragostea, numai că, împreună cu iubitul ei, Adrian Cristea au hotărât că lucrurile se vor schimba de aici înainte.

Bianca lăsă să înțeleagă că lucrurile sunt normale între ei din moment ce „am venit împreună de la Cluj cu mașina mea și apoi Adi a plecat în cantonament”. Pentru cârcotași însă există semne de întrebare în alte declarații ale menechinei, care a mărturisit că de aici îniante, neavând un job stabil, „în fiecare weekend plec din țară”.