Bianca Drăguşanu: ”Nu am cuvinte să descriu cât de greu este!”

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 16:08
Bianca Drăguşanu: ”Nu am cuvinte să descriu cât de greu este!”
Fără îndoială, Asia Express este o cursă dură, ce testează limitele vedetelor din toate punctele de vedere! Fără a avea certitudinea unei mese calde sau unui acoperiş deasupra capului, Bianca Drăguşanu şi Oana, sora sa, se zbat ca toţi ceilalţi să ajungă cât mai repede la linia de sosire, într-o competiţie contracronometru ce surprinde de fiecare dată: ”Nu am cuvinte să descriu cât de greu este şi la ce efort fizic şi psihic suntem supuşi zi de zi...pe o căldură insuportabilă şi nişte condiţii greu de descris”, mărturiseşte Bianca.

Deşi petrec fiecare minut împreună, cele două surori nu au avut timp să se bucure de o experienţă relaxantă, deoarece în cel mai dur reality show fiecare minut este preţios. Dacă Oanei încă îi este greu să se acomodeze cu faptul că suma de 1 Euro pe zi nu le poate asigura mâncarea, Bianca se confruntă cu problema transportului:  ”Ni se pare foarte greu, uneori ne este imposibil să ne atingem scopul. Mâncăm doar banane sau mere. Ne acomodăm foarte greu şi cu autostopul, pentru că nu îmi place să cerşesc”, afirmă acestea.

Tensiunea maximă şi oboseala încep să îşi spună cuvântul, iar Bianca, în ciuda faptului că declară că această competiţie a făcut-o mai puternică din punct de vedere fizic, pare descurajată: ”Încerc să o încurajez şi pe ea că nu are rost să renunţe, nu îi stă în caracter să renunţe. Trebuie să îşi demonstreze că ea poate şi ştie acest lucru. Doar că, este adevărat, uneori te simţi demoralizat”, a mai adăugat Oana.
Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.