Bianca Drăgușanu regretă participiarea la „Dansez pentru tine”?!

Apropo.ro / 21.11.2012, 15:00
Bianca Drăgușanu regretă participiarea la
Atât de mult s-a plâns Bianca Drăgușanu de ce a îndurat la concursul "Dansez pentru tine", încât pare că regretă amarnic că a intrat în joc.

Participarea la concursul „Dansez pentru tine” i-a adus Biancăi Drăgușanu mai multe probleme decât lucruri frumoase. Surse apropiate vedetei susțin că ea nu ar mai participa niciodată la un astfel de concurs.

Bianca a igorat sfatul medicilor care i-au recomandat să nu intre în concurs din cauza problemelor pe care le are cu picioarele.

Acum nu se știe ce anume a împins-o să fie acolo, pe scenă. Dorința de a mai câștiga popularitate, cei 18.000 de euro despre care s-a auzit că i-ar fi primit sau lupta pentru a împlini visul unui om necăjit.

În loc să fie puternică, de-a lungul emisiunilor în care am văzut-o, Bianca s-a plâns mai mult decât concurentul pentru care lupta ea. Parcă cele două cazuri se inversaseră.

Bianca Dragusanu

E adevărat că n-am nimic rupt, dar am rotula strivită și sunt plină de vânătăi și mă dor toate. Cred că a fost un act de inconștiență să particip la «Dansez pentru tine», dar mi-am dorit să demonstrez că nu sunt superficială așa cum ar fi crezut unii și chiar m-am implicat mai mult decât alți concurenți. Și ținutele mi le-am făcut singură și am investit destul de mult în ele„, a povestit Bianca. Vedeta va merge acum la tratament în Austria.

E destul de speriată în privința sănătății ei și suferă din cauza faptului că a fost inconștientă când a acceptat propunerea de a participa la show-ul de la ProTV. Mai mult, Bianca suferă și pentru că, în ciuda eforturilor depuse, a fost criticată în repetate rânduri„, spun surse din anturajul Biancăi.

„Există multe persoane care caracterizează un om fără să-l cunoască. M-am obișnuit deja cu acest gen de oameni care nu fac decât să arate de fapt cum sunt ei…Din fericire, eu nu știu să bârfesc, să fiu invidioasă sau rea…dar, când știi unele lucruri, e posibil să vrei să lupți în orice condiții…sau să știi să pierzi, cu demnitate, și cu sufletul împăcat ca măcar ai încercat. Știu să ignor, știu să cad, știu să mă ridic, știu să câștig și să pierd… Sunt pregatită pentru orice. Eu mulțumesc din toata inima mea celor care m-au încurajat mereu…voi sunteți cei mai frumoși, mulțumesc!” a scris Bianca pe Facebook