Bianca Dragusanu renunta la fustele scurte, la dorinta lui Cristea

Apropo.ro / 16.09.2011, 13:30
Bianca Dragusanu renunta la fustele scurte, la dorinta lui Cristea
Bianca Dragusanu tine cont de parerile iubitului ei, Adrian Cristea, motiv pentru care va renunta la fustitele mini pe care obisnuia sa le poarte.

Adi este foarte gelos, oricum am 30 de ani, nu mai simt sa ma imbrac asa”, spune Bianca Dragusanu, dupa ce fotbalistul Adrian Cristea i-a cerut sa nu mai imbrace fustite foarte scurte.

Astfel, Bianca deja a inceput sa poarte fuste cu mai mult material, iar vestimentatia schimbata a putut fi observata si in platoul emisiunii „Un show pacatos”.

Bianca nu este suparata deloc pentru ceea ce ii „impune” fotbalistul, mai ales ca este o cerinta de bun simt.

Cristea si Bianca s-au logodit, iar vestea a fost confirmata de catre asistenta de televiziune. „Este adevarat ca eu si Cristea ne-am logodit. Am fost impreuna la mama acasa si totul merge foarte bine. Si atat! Nu vreau sa spun mai multe”, a spus blonda.

Desi cei doi isi doresc sa aiba si un copil, acest lucru este mai putin realizabil din pricina problemelor de sanatate pe care le are Bianca. Momentul in care cei doi vor anunta ziua nuntii, ramane inca departe, in conditiile in care ambii au alte prioritati in momentul de fata.