Bianca Dragusanu risca sa nu fie platita pentru „Burlacita”

De: Mia Nicolescu / 27.08.2011, 11:29
Bianca Dragusanu risca sa nu fie platita pentru
Producatorii de la Antena 1 se gandesc serios sa o amendeze pe Bianca Dragusanu si sa-i taie onorariul de circa 10.000 de euro. Vezi de ce!

Pentru ca prestatia ei din show-ul „Burlacita” nu i-a prea multumit pe producatori, dar nici pe concurenti, este posibil ca Bianca Dragusanu sa se trezeasca ca a muncit degeaba la filmaril emisiunii.

Vedeta tv a incalcat regulamentul in momentul in care s-a intalnit cu Adrian Cristea, astfel ca sefii ei se gandesc ca o priveze de onorariul promis, ce depaseste suma de 10.000 de euro.

Potrivit unor surse, Catalin Botezatu, directorul de programe la Antena 1, incearca sa rezolve problemele Biancai, deoarece el este cel care si-a pus obrazul pentru ea si a propus-o in show.

Mai mult de atat, se pare ca nici job-ul de asistenta a lui Dan Capatos nu mai este atat de sigur. In acelasi timp, Capatos l-ar fi avertizat pe Botezatu ca Bianca Dragusanu nu va face fata cu brio rigorilor show-ului „Burlacita”, dar designerul inca incearca sa salveze aparentele.

Bianca Dragusanu la

Bianca Dragusanu si concurentii de la „Burlacita”

„Eu mi-am dorit sa raman prieten cu ea, dar nu se poate. Parea o persoana prietenoasa, dar nu este deloc asa, caci avea aere de superioritate fata de toata lumea si fata de noi, concurentii, si fata de membrii echipei de filmare. Ea trebuia sa joace un rol in aceasta emisiune si nu s-a descurcat. Noi am fost foarte suparati cand stateam la zece centimetri de ea, iar ea era preocupata sa dea SMS-uri. M-am uitat in telefonul ei si erau mesaje de dragoste, ‘Mi-e dor de tine’ chestii dintr-astea. Ne ignora, pur si simplu, si nici nu a stiut sa aprecieze toate eforturile noastre”, a declara Andrei Jilavu, unul dintre concurentii eliminati.