Bianca Dragusanu schimba televiziunea, pentru mai multi bani

Apropo.ro / 13.01.2012, 08:30
Bianca Dragusanu schimba televiziunea, pentru mai multi bani
Fosta asistenta a lui Dan Capatos de la "Un show pacatos", Bianca Dragusanu, a parasit Antena 1 pentru un alt post de televiziune, unde va castiga mai multi bani.

Bianca Dragusanu a semnat cu Kanal D si va putea fi vazuta pe micile ecrane foarte curand. Bianca a plecat de la Antena 1, unde ocupa postul de asistenta tv pentru Dan Capatos la emisiunea „Un show pacatos”. In locul acesteia a fost angajata Madalina Pamfile, cel mai proaspat iepuras Playboy.

Bianca Dragusanu

Dezvaluirea a fost facuta de realizatorul TV Cristi Brancu, care sustine ca senzuala roscata a semnat cu postul de televiziune turcesc pentru a se razbuna pe trustul lui Dan Voiculescu, de unde a plecat mai mult fortata.

„Doar nu era sa inghititi nemestecata gogoasa Biancai Dragusanu, care anunta suspinand ca se muta la Cluj, de dragul Printului. Dorinta ei de razbunare e mare, mai ales ca a iesit de la Antena 1 relativ sifonata. Prin urmare, surse de incredere releva ca Bianca Dragusanu a batut deja palma cu Kanal D – un loc potrivit pentru ea -, unde ar fi semnat pe o suma foarte mare.”, scrie Brancu.

Citeste mai multe detalii despre Bianca Dragusanu se muta la Kanal D pentru mai multi bani, pe Showbiz.ro