Bianca Dragusanu si Cristea si-au ales nasii de nunta!

Apropo.ro / 15.11.2011, 15:00
Bianca Dragusanu si Cristea si-au ales nasii de nunta!
Patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, si sotia sa, Rebecca, au decis sa-i cunune pe fotbalistul Adrian Cristea (jucator la U. Cluj) si iubita sa, Bianca Dragusanu, care si-au programat nunta pentru 2012.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea pastreaza, deocamdata, secreta data casatoriei, dar usor-usor, ies la suprafata detalii importante despre nunta celor doi.

Patronul de la U Cluj si „jumatatea” sa, care a avut o emisiune la Antena 2, le-au aruncat mai multe aluzii lui Cristea si Bianca, de cand s-a anuntat logodna, cum ca ar fi dispusi sa-i naseasca.

Bianca Dragusanu

In ultimele zile, varianta a devenit o certitudine. Fotbalistul l-a intrebat direct pe patronul lui de la echipa daca doreste sa-l cunune, iar Walter a fost de acord.

Bianca si Cristea sunt doi copii cuminti, nu sunt chiar asa cum apar ei prin ziare. Nu e nimic rau in faptul ca o sa-i nasesc la nunta. Vom vedea ce-o sa se intample”, a spus, ieri, Walter pentru Click!.

In prag de nunta, Bianca Dragusanu vrea sa afiseze un look cat mai serios, motiv pentru care renunta la pictorialele nud.

„Nu cred ca m-ati vazut pe mine in lenjerie intima, in ultima perioada, decat in revistele de profil. Imi doresc o alta imagine. Am fost destul de mult expusa nud. Imi doresc altceva in momentul de fata, cred ca e normal sa evoluezi. Am trecut peste etapa in care pozam nud„, a declarat Bianca.