Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou pe ringul de dans, unde s-au îndrăgostit – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 10.04.2017, 11:10
 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou pe ringul de dans, unde s-au îndrăgostit - FOTO
Mai sunt sapte perechi in competitia Uite cine danseaza, iar luni vor fi fata in fata cu o noua provocare: tribut prin dans legendelor muzicii! Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenti.

Telespectatorii vor avea parte in cea de-a sasea editie a show-ului si de o surpriza, unul dintre cele mai frumoase si mediatizate cupluri din Romania, Bianca Dragusanu si Victor Slav, va intra luni in ring si va prezenta un dans plin de senzualitate si emotie, reprezentand povestea lor de dragoste. Coregrafia a fost realizata de coregrafii baletului COBO, Cocuta si Bogdan Boanta, iar melodia aleasa pentru Bianca si Victor este Love on the brain.

Trage ponoasele după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Bianca Drăguşanu “M-am operat a şaptea oară” – FOTO

„Fata mea este model”. Uite cât de adorabilă este fiica Biancăi Drăguşanu!

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Uite unde locuia Bianca Drăguşanu când era săracă! O cameră în incinta stadionului din Petroşani – FOTO

EEi nu se afla la prima experienta de gen, nu de alta, dar în urmă cu patru ani, au avut o prestaţie ceva mai deocheată, la ”Dansez pentru tine”, în care ambii rămâneau în chiloţi. Săgetaţi atunci de Cupidon, Bianca şi Victor au evadat într-o vacanţă în străinătate, pentru a se cunoaşte mai bine.

Cei doi sunt bucurosi ca vor dansa impreuna si isi doresc sa aduca pe scena un moment plin de visare, pasiune si frumusete.

”Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne si distram la repetitii impreuna cu coregrafii si echipa. Chiar daca pare usor sa dansezi vals, nu este deloc asa. Necesita foarte multa implicare, repetitii, miscari cu care nu suntem obisnuiti si multa rabdare. Suntem entuziasmati, punem foarte multa pasiune in pregatirea acestui moment speciasi abia asteptam sa vedeti ce ne iese. Mai avem doar cateva zile la dispozitie, dar vom face tot posibilul ca luni sa prezentam un dans frumos, care sa ne repezinte perfect si sa transmita ceea traim impreuna.”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav, incantati de aceasta provocare.