Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi spun adio? „Cam aşa este, da”

De: Cristiana Trifu / 20.11.2017, 12:56
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi spun adio?
Bianca Drăguşanu pare că are o viaţă perfectă. În realitate, lucrurile se pare că stau altfel,potrivit declaraţiilor vedetei.

Prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine a mărturisit că vieţile persoanelor care se dau fericite pe conturile de socializare sunt exact opusul în viaţa reală. 

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

„Ai deschis Facebook-ul şi acolo ai găsit tot! De la pozele cu toate cafele de pe lume, la farfuriile cu mâncare, paharele cu băutură, priveliştea de la ferească, ca să nu mai vorbim de de hashtag-uri… #perfectlife, #perfectlove, #loveyouforever, hashtag perfect nu ştiu ce. Ce vreau eu de fapt să vă zic este că tot ceea ce apare acolo este total greşit şi ascultaţi aici de la un om păţit care nu a avut minte la un moment dat şi a povestit la televizor mai mult decât trebuia.

Ştiţi că psihologii ştiu cum să determine semnele unei relaţii pe sfârşite. E foarte simplu. Cu cât sunt mai multe inimi pe conturile de socializare, cu atât e mai goală viaţa reală. Şi cam aşa este, da”, a declarat Bianca Drăguşanu la emisiune.