Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, primele declaraţii după ce s-au despărţit

Apropo.ro / 18.06.2018, 10:37
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, primele declaraţii după ce s-au despărţit
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au făcut primele declaraţii după ce s-au despărţit. Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu şase ani. S-au îndrăgostit pe loc şi au decis să înceapă o relaţie. Cei doi se căsătoriseră în 2013, însă, au divorţat, în urma infidelităţii vedetei tv.

În cele din urmă şi-au mai dat o şansă, fără să se mai recăsătorească, devenind părinţii unei fetiţe, Sofia Natalia. Acum, însă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit din nou

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre. Va suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm că orice speculaţie să se oprească aici. Va mulţumim şi va asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu şi Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.