Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit (Poze)

Apropo.ro / 30.09.2013, 14:20
În acest weekend, Bianca și Victor Slav și-au unit destinele pentru totdeauna. Următorul pas așteptat este acela de a deveni părinți.

La cel mai așteptat eveniment al anului, Bianca Drăgușanu, 31 de ani, a fost mireasa ce a radiat de fericire și frumusețe, într-o rochie de mireasă de 9.000 de euro făcută special pentru ea, din dantelă franțuzească. Nici costumul de ginere al lui Victor Slav nu a făcut excepție.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

Au avut limuzină, porumbei, umbrele și bodyguarzi, precum și o mulțime de invitați la petrecerea de nuntă care a avut loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei.

bianca

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, 33 de ani, s-au cununat religios, duminică, 29 septembrie 2013, la Biserica „Doamna Oltea” din Capitală. Singurele bijuterii pe care le-a purtat Bianca au fost cerceii și un inel de la Victor. Buchetul miresei a fost realizat din flori albe și lila în care predominau ­bujorii.

bianca

Bianca și Victor și-au delectat invitații cu meniu de 100 euro, care îmbină preparatele sofisticate cu cele tradiționale, pentru a-i satisface și pe cei mai pretențioși dintre invitați.

Felurile de mâncare au cuprins mozzarella bocconcinni și roșii cherry, coșuleț umplut cu mouse din ficat de pui, cornet din pastramă de porc cu sos Dijon, ruladă de cașcaval cu piper, crepes cu somon fume și sos de hrean, mini Vol-Au-Vent umplut cu salată de ton și măsline de Sicilia, aspic de curcan cu legume, salami Milano, icre pe lime, caspicum quattroformaggi, sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță, bacon crocant, smântână și ardei iute.

nunta bianca

Piesa aleasă pentru dansul mirilor a fost Unchained Melody cântată de Righteous Brothers. Tortul miresei, cu trei etaje, a fost ultima surpriză culinară a nunții, iar focurile de artificii ce au durat 15 minute au reprezentat o altă surpriză pentru invitați, deși ploaia nu se oprise.