Bianca Drăguşanu: „Traiul cu Victor a fost greu”

De: Alexandra Necsoiu / 28.04.2017, 11:35
Bianca Drăguşanu:
Cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, de la ora 17:00, la Antena 1, aduce laolaltă trei dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. În mini-vacanţa de 1 mai, Bianca şi Cornel Păsat, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi Adina Halas şi Lucian Hugeanu vor face tot posibilul să demonstreze că sunt un cuplu perfect, iar asta nu îi va împiedica să facă dezvăluiri de senzaţie din viaţa lor privată.

 La întrebarea „Care s-a dovedit a fi până acum cea mai mare provocare legată de traiul în doi?”, Bianca Drăguşanu va stârni hohote de râs în platoul „2k1” cu răspunsul ei: „să împart baia. Asta mi-a fost cel mai greu. Eu aveam acolo toate parfumurile mele, toate fardurile, când am văzut că apar şi ale lui, m-am simţit dată afară din casă. Traiul împreună a fost greu!”, va povesti Bianca, iar Victor va completa imediat: „vreau să specific că în momentul de faţă avem două băi, iar una dinte ele este şi cu două chiuvete şi tot nu e bine. Trei băi trebuie să avem!”, a conchis amuzat acesta.

Seria întrebărilor amuzante şi totodată capcană va continua cu „Unde a avut loc cea mai încinsă partidă de amor dintre voi doi în afara dormitorului?”, „Care este părticica din corpul iubitei, pe care iubitul o răsfaţă cel mai mult?” sau „Dacă fosta soţului ar fi întrebata ce părere are despre voi doi, ce credeţi că ar răspunde?”. Ce vor răspunde invitaţii Mirelei şi la ce provocări îi va supune echipa „2k1”, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, de la 17:00, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.