Bianca Dragusanu, un model de urmat pentru tanara generatie

Apropo.ro / 23.08.2011, 12:40
Bianca Dragusanu, un model de urmat pentru tanara generatie
Bianca Dragusanu crede ca are toate atuurile pentru a fi un model demn de urmat de generatia tanara. Ea stie bine care este calea catre succes.

Bianca Dragusanu stie clar care este calea catre un viitor stralucit si ce anume trebuie sa faci pentru a te realiza in viata. Asistenta de televiziune este de parere ca increderea in fortele proprii, perseverenta si dorinta de a realiza ceva sunt elemente necesare ce contribuie la cladirea unei persoane model pentru o generatie.

„Chiar cred ca sunt o persoana demna de urmat. Sunt sigura pe mine, perseverenta, obtin mereu ceea ce imi doresc.Mi-am propus sa arat bine si am reusit, oricat de multe eforturi am facut”, a declarat Bianca Dragusanu.

Am putea spune ca este putin trist ca tinerii cu varste cuprinse intre 15-18 ani isi doresc sa ajunga la fel de faimosi si bogati precum asistenta tv. Elementele pe care aceasta le enumera sunt de luat in seama, insa nu si modul prin care am observat-o pe tanara roscata ca a aspirat la statutul de vedeta, mod folosit preponderent de catre aproape toate domnisoarele ce respira aerul din showbiz-ul romanesc.

Citeste mai multe detalii despre Bianca Dragusanu se considera un model in viata, pe Showbiz.ro