Bianca merge la biserică și la psiholog ca să scape de Cristea!

Apropo.ro / 29.06.2013, 14:00
Bianca merge la biserică și la psiholog ca să scape de Cristea!
Prinsă în toiul pregătirilor pentru cel mai fericit eveniment din viața ei, nunta cu Victor Slav, programată în octombrie, Bianca Drăgușanu are de tras în urma șicanelor fostului ei amorez, fotbalistul Adrian Cristea, care, brusc, o vrea înapoi în dormitor.

Cu nervii întinși la maximum, vedeta a cerut ajutor divin, dar și specializat, al psihologului.

Bianca, alături de Victor, la un eveniment monden

O prietenă de-a Biancăi a dezvăluit că vedeta este în pragul disperării:

„Adrian a luat-o razna, Bia nu poate pricepe ce l-a apucat de i-a trimis tone de mesaje. Bianca se teme că acest om e în stare de orice. Îl crede chiar capabil să vină la ceremonia de cununie și să-i strice nunta, așa că se gândește să-și ia bodyguarzi. Mesajele lui o stresează pe Bianca, ea a ținut enorm la el, dar acum Adrian ar trebui să respecte faptul că ea și-a găsit jumătatea și că se va căsători. În loc să-și vadă de viața lui și de copilul pe care îl are, de treburile lui, el stă să o caute pe Bianca”.

Ca să-și revină din toată această poveste, care a uimit o țară întreagă, Bianca a luat drumul bisericii: „Zilele trecute a fost să se ungă cu mir. A stat de vorbă cu un preot și s-a rugat, iar după vizita la biserică se simte liniștită și protejată. În paralel, face și ședințe prin telefon, cu un psiholog”.