Bianca Purcărea, vacanţă pe insula grecească unde s-au filmat secvenţe din MAMMA MIA – FOTO

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 11:07
Bianca Purcărea, vacanţă pe insula grecească unde s-au filmat secvenţe din MAMMA MIA - FOTO
Bianca Purcărea, care împreună cu Ana Munteanu o interpretează pe Sophie în „MAMMA MIA!”, povesteşte că a trăit o întâmplare foarte frumoasă în Grecia, în atmosfera musicalului care va începe din nou pe 22 şi 23 septembrie, la Sala Palatului din Bucureşti şi care va ajunge pe data de 7 noiembrie în premieră la Iaşi, la Sala Polivalentă.

„Nu mă aşteptam ca întâlnirea cu personajele atât de îndrăgite să aibă loc mai repede, adică la începutul lunii septembrie şi nu oriunde, ci pe celebra insula grecească unde s-au filmat secvenţe din MAMMA MIA!”. Bianca a primit, fără nicio legătură cu spectacolul, o invitaţie de a cânta la un eveniment, în Grecia. Atunci când a acceptat, nu avea însă nici cea mai vagă idee în ce loc special va ajunge.

„Am fost invitată de un foarte bun prieten de-al meu, Andi Grasu de la Vocea României, să cânt alături de el la o petrecere privată românească, în Grecia. Mare ne-a fost însă mirarea să descoperim că petrecerea urma să fie pe insula Skopelos, unde s-a filmat MAMMA MIA… Culmea, fix pe plaja Kastani, locul unde s-au filmat scenele cu Sophie, personajul meu din musical, şi Sky”, spune Bianca. Mai mult, ea a avut ocazia să viziteze, împreună cu toti invitaţii, micuţa mănăstire unde este plănuită nunta celor doi protagonişti în film şi a ajuns şi pe stânca unde Meryl Streep a cântat împreună cu Pierce Brosnan.

Ca pachetul să fie complet şi sincronicitatea perfectă, artista îşi aminteşte şi de prima seară pe insulă, atunci când a ajuns foarte obosită după un drum lung. „În acel moment nu numai că nu ştiam amploarea pe care o are filmul în acel loc, dar nici nu mă gândisem prea mult la legătura dintre musicalul în care joc şi ce voi găsi în Skopelos. Aşa că, atunci când am intrat în hotel, nedorindu-mi decât să merg în cameră să mă odihnesc, am intrat în lobby şi primul lucru pe care l-am văzut a fost un grup de turişti, cred că din Polonia, care se uitau la televizor la filmul MAMMA MIA şi cântau şi dansau pe muzica ABBA! Mi s-a părut incredibil că insula m-a întâmpinat aşa frumos, iar mie mi-a trecut toată oboseala”, spune Bianca, încantată de toată experienţa din Skopelos, unde povestea MAMMA MIA! este prezentă la fiecare pas.

Biletele pentru spectacolele din 22 şi 23 septembrie, de la Bucureşti, sunt disponibile pe www.iabilet.ro, iar cele de pe 7 noiembrie pentru spectacolul de la Iaşi pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua de magazine Flanco. Toţi cei care doresc să afle mai multe despre musical pot intra pe site-ul oficial http://mammamiathemusical.ro/