Bianca Rus, sex oral in club? (Video)

Apropo.ro / 29.09.2010, 11:08
Bianca Rus, sex oral in club? (Video)
Bianca Rus, prezentatoare tv, este acuzata de fostul iubit ca ar fi facut sex in toaleta unui club. Bianca raspunde agresiv la aceste acuzatii.

Pe Bianca Rus este posibil sa nu o cunoasca multa lume, si nici nu este de mirare. Tanara este prezentatoare tv la un post de televiune, de nisa, ce prezinta folclorul romanesc, dar si cantareata.

––––––––––––––––––––––––––––––

CITEȘTE și „Ea este o SEX GURU, profesoara bărbaților singuri!

––––––––––––––––––––––––––––––-

Bianca Rus, Mara Banica (de la Atac la persoana) si Valentin Ene „fostul iubit” al Biancai au pornit un scandal de „doi lei”, subiectul fiind in jurul prezentatoarei tv care este acuzata de „fostul” ca i-ar fi facut sex oral intr-o toaleta a unui club, beata fiind.

Invitati in emisiunea lui Capatos, Bianca a fost tinta ironiilor celorlalti doi, reusind sa transforme show-ul pacatos intr-o mizerie de zile mari.

Era moarta de beata si a pus ochii pe mine in seara aia. A facut ea ce-a facut si m-a tarat in toaleta, unde mi-a facut sex oral. Dupa care m-a pus sa-i achit nota de plata”, asa suna declaratia care a dus la pornirea razboiului.

Asemenea personaje nu ar trebui invitate in emisiuni de televiziune, chiar daca exista sansa ca ratingul sa creasca.

In afara Marei Banica care a tinut sa raspunda si ea acuzatiilor la adresa publicatiei pe care o conduce, ceilalti doi invitati nu au reusit sa dea dovada ca sunt „persoane publice” si ca au un cuvant inteligent de mentionat.

Citeste povestea din spatele scandalului sexual dintre Bianca Rus si fostul iubit, pe Showbiz.ro