Bibanu MixXL ne învaţă să visăm

Apropo.ro / 18.10.2014, 07:00
Bibanu MixXL ne învaţă să visăm
Bibanu MixXL revine cu o nouă piesă, "Visez", al doilea extras de pe EP-ul video "Candidat independent", lansat prin Roton Music.

Şi asta după ce, în urmă cu două săptămâni, ne-a avertizat că „trăim cu minciuna în casă” în single-ul „Minciuna”.

Single-ul „Visez”, interpretat în colaborare cu artista Anda Dimitriu, una dintre cele mai bune voci din zona R&B, ne aduce, de data aceasta, un mesaj dozat cu mai mult optimism. Cu un ritm alert şi cu versuri directe, piesa ne reaminteşte faptul că visele reprezintă cel mai bun şi mai sănătos combustibil pentru a merge înainte. Bibanu atrage atenţia şi că discreţia şi dreptatea au devenit fenomene rare în ziua de astăzi, în vremea „dictaturii” promiscuităţii şi a politicii obscure.


    
Foto: Bibanu MixXL

Piesa semnată de Bibanu, alături de Boier Bibescu şi de Anda Dimitriu, se bucură şi de un videoclip filmat în mai multe locuri din Bucureşti şi Braşov, plin de culoare şi de optimism, care conţine şi cadre filmate la înălţime. Clipul este realizat şi produs de DopeFilm, director de imagine fiind Andrei Ursu.


Despre noua sa piesă, Bibanu a declarat: „ este o piesă despre lucrurile simple pe care ni le dorim. Este singura piesă de pe acest EP care face trimitere la titlul acestuia, , iar mesajul este cât se poate de simplu – vă vedem toţi cum furaţi, dar lăsaţi-ne să trăim şi noi. Mă bucur că, în sfârşit, am reuşit să fac o piesă cu Anda. Eu ştiu cum cântă jazz şi vă recomand piesa asta. E ce trebuie!”