BiBi – revelaţia muzicală a anului

De: Cătălina Matei / 15.09.2014, 08:00
BiBi - revelaţia muzicală a anului
Cele două piese lansate până acum sunt adevărate explozii de energie şi culoare, iar BiBi reuşeşte să transmită prin voce şi atitudine o stare de bună dispoziţie şi de vigoare pe care numai starurile mari le pot degaja.

La doar 12 ani, BiBi a lansat două videoclipuri, „Radio Song” şi „All my people„, iar acum îl pregăteşte cel de-al treilea.

BiBi este, fără îndoială, una dintre revelaţiile muzicale din România şi creşte în fiecare zi cât alţii în ani, exact ca în basme. Bianca Lixandru, pe numele său întreg, este o fetiţă de 12 ani care în viaţa de zi cu zi merge la şcoală, se joacă şi urmăreşte cu ardoare desene animate.


Ea mai are ceva mai special, însă, care face că întreaga ei copilărie să difere de cea a majorităţii copiilor. BiBi are un talent aparte, o  voce de aur şi o charismă de superstar, motiv pentru care de multe ori locul său de joacă nu a fost în parc, ci pe scenă sau în platouri de televiziune.

Încă de la 6 ani, BiBi a devenit co-prezentatoare la emisiunea de la TVR2 “H…Ora Prichideilor” şi a continuat să îşi dezvolte abilităţile muzicale şi să fie prezentă la numeroase festivaluri şi concursuri de muzică de unde nu a plecat fără un premiu.

La doar 12 ani, pe care îi are împliniţi, prezentul sună bine pentru BiBi asemeni unui “Radio Song”, iar viitorul promite tot mai mult, mai ales că micuţa are potenţialul de a ne surprinde plăcut cu fiecare apariţie.