Biciclești în București!

Apropo.ro / 25.03.2014, 19:53
Biciclești în București!
GeoBateȘaua și Asociația "Bate Șaua Să Priceapă Iapa" vă invită în 2014 la edițiile BICICLEȘTI, continuând astfel inițiativa ProSport și Gândul care și-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în București cea mai mare platformă de activități recreative de week end.

Începând cu week end-ul următor și până la finalul lunii iunie, bd. Kiseleff va fi închis traficului auto 2 (două) sâmbete pe lună, bucureștenii fiind din nou invitați să facă mișcare în aer liber, chiar în centrul orașului.

Astfel, prima ediție BICICLEȘTI din 2014 se va desfășura sâmbătă, 29 martie, între orele 12.00 și 18.00, bucureștenii putându-se plimba din nou pe bd. Kiseleff cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur și simplu, la pas. Să re-descoperim strada fără mașini, aglomerație sau poluare!

În octombrie și noiembrie anul trecut, timp de 3 week end-uri, câteva mii de bucureșteni s-au putut bucura pe o vreme superbă de toamnă, de mișcare și plimbare pe bd. Kiseleff, pe porțiunea dintre Arcul de Triumf și Piața Victoriei, departe de trafic și aglomerație.

Inițiativa BICICLEȘTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport și Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a raspuns afirmativ și a acceptat să închidă circulația auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff!

„Bate Șaua Să Priceapă Iapa” este o asociație nonprofit, înființată în 2004 și militează pentru promovarea bicicletei și a transportului alternativ. Activează pentru promovarea tradițiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ și de aventură și a turismului rural, ecologic și istoric.