Bijuterii de milioane: Cine străluceşte cel mai tare la Oscaruri?

De: Cătălina Matei / 15.02.2012, 10:00
Bijuterii de milioane: Cine străluceşte cel mai tare la Oscaruri?
În fiecare an, pe covorul roşu de la gala premiilor Oscar, strălucesc bijuterii de milioane – poate chiar miliarde – de dolari. Iată câteva vedete care au lăsat audienţa cu gura căscată cu accesoriile lor absolut răvăşitoare.

Anul trecut, nominalizata la Oscar Nicole Kidman şi-a făcut apariţia la eveniment purtând o piesă rară, un colier din secolul 19, alcătuit din diamante vintage de peste 150 de carate. Valoarea acestei bijuterii, semnată Fred Leighton, se ridică la 12 milioane de dolari.

În 2009, Heidi Klum şi-a completat ţinuta, oricum răvăşitoare, cu mai multe bijuterii semnate Lorraine Schwartz. Cu încheietura plină de brăţări, inele supradimensionate şi cercei pe măsură, toate făcute din platină înnegrită, diamante şi coral – în valoare de 900.000 de dolari -, supermodelul a făcut senzaţie pe covorul roşu.

Cine poate uita apariţia de smarald a Angelinei Jolie la premiile Oscar din 2009? Îmbrăcată cu o rochie neagră, fără umeri, semnată Elie Saab, actriţa a strălucit pur şi simplu purtând cerceii supradimensionaţi în valoare de 2,5 milioane de dolari, marca Lorraine Schwartz. Aceştia, alături de un inel cu smarald, au făcut-o să arate ca o adevărată divă.

Nominalizată la Oscar 2011 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, Amy Adams a strălucit pe covorul roşu într-o rochie L’Wren Scott, pusă în valoare de bijuterii Cartier, din argint, cu smaralde şi diamante, în valoare de 1,35 milioane de dolari.
Gabriela Groza