Bijuteriile actritei Elizabeth Taylor, scoase la licitatie (Poze)

Apropo.ro / 05.12.2011, 12:40
Se stie ca actrita Elizabeth Taylor a fost o mare iubitoare de bijuterii, colectia ei fiind o adevarata comoara, pe care galeriile Christie's din New York o vor scoate la licitatie saptamana viitoare.

Faimoasa colectie de bijuterii a regretatei actrite Elizabeth Taylor, incluzand si inelul cu diamant de 33 de carate pe care i l-a daruit Richard Burton, au fost expuse la galeriile Christie’s din New York.

Diamantul daruit de Richard Burton, in 1968, pe vremea cand erau casatoriti, valoareaza nu mai putin de 2,5 milioane de dolari, dar specialistii estimeaza ca pretul ar putea urca pana la 3,5 milioane de dolari.

In cadrul licitatiei de saptamana viitoare vor fi expuse si rochia ei de mireasa, geanta Louis Vuitton, unul dintre cele trei Oscar-uri primite de-a lungul carierei, precum si alte obiecte care i-au apartinut actritei.

In urma licitatiei, care va avea loc in perioada 13-16 decembrie, valoarea lor totala ar putea ajuge la 50 de milioane de dolari, potrivit presei straine.

Vezi mai multe poze

Bijuterie din colectia lui Liz Taylor

Aceasta este prima si ultima data cand este expusa, intr-un singur loc, intreaga colectie de bijuterii a lui Liz Taylor.

Elizabeth Taylor s-a stins din viata in martie, la 79 de ani, dupa o viata incununata de succes urias pe micile si marile ecrane.

A avut sapte soti, nenumarati admiratori si o pasiune nebuna pentru bijuterii.