Bikini body pentru o vara fierbinte

Apropo.ro / 04.04.2006, 16:35
Bikini body pentru o vara fierbinte
Niciodata nu este prea tarziu pentru un plus de frumusețe. Deși primavara este una capricioasa, nu uita ca ne apropiem vertiginos de vara torida. Pregatește-te de pe acum pentru fustele minuscule, lenjeria sexy și noul set de bikini. Legea o face moda, care înseamna

Niciodata nu este prea tarziu pentru un plus de frumusețe. Deși primavara este una capricioasa, nu uita ca ne apropiem vertiginos de vara torida. Pregatește-te de pe acum pentru fustele minuscule, lenjeria sexy și noul set de bikini. Legea o face moda, care înseamna promovarea pielii perfecte.

Supusa unui bombardament mediatic, nu-ți ramane decat sa cauți perfecțiunea. Puține femei se situeaza la extreme, adica fie au o piele impecabila, fie dimensiuni impresionante. Majoritatea au o constituție normala și un strat subțire de celulita, generat de hormoni, gene și stil de viața. Și daca la capitolul genetica nu putem schimba deocamdata nimic, putem sa lucram la capitolul stil de viața. Care înseamna diete bogate în legume și fructe, multa apa, masaje cu extracte de cofeina și iedera și, nu în ultimul rand, terapii de remodelare corporala.

Un program extrem de eficient începe cu 10 ședințe de gimnastica fara efort, folosind cele 6 aparate Slender You. Mesele acționate electromecanic stimuleaza eliminarea celulitei de pe fese și coapse, mobilitatea articulațiilor și acționeaza în sensul creșterii masei musculare și a stimularii creșterii ratei metabolice. Cele 1.000 de mișcari ritmice ale șoldurilor executate pe prima masa Sand Bag Table fac sa dispara celulita de pe fese și coapse, întaresc și micșoreaza abdomenul, coapsele și fesele.

Pe cea de-a doua masa se realizeaza mișcari circulare care mobilizeaza articulațiile membrelor inferioare, îmbunatațind circulația sanguina și fortificand musculatura. Aceasta mișcare echivaleaza cu o plimbare de 3 km. Sit up Table te ajuta sa faci 90 de abdomene în 10 minute, iar cu ajutorul celei de-a patra mese, picioarele sunt mișcate sus-jos de 900 de ori. Prin aceasta mișcare, talia, abdomenul și șoldurile se subțiaza și se întaresc, reducandu-se celulita de pe coapse și genunchi. Masajul efectuat de masa numarul 5 ajuta la antrenarea întregii parți superioare a corpului.

Fermitatea și tonusul întregului organism sunt îmbunatațite în timpul celor 1.000 de mișcari ale omoplaților. Relax Table stimuleaza circulația sanguina și, o data cu aceasta, eliminarea surplusului de apa și a toxinelor din organism. Cea de-a doua etapa a programului consta în efecturarea unor exerciții speciale la VacuShaper, un aparat unic în Romania, care combina principiile aplicate în fitness cu efectul de vacuum al aparatelor de modelare corporala.

Terapia prin vacuum duce la destructurarea celulelor adipoase, rezultatele fiind activarea sistemului metabolic, accelerarea arderii grasimilor, micșorarea stratului de celulita și scaderea în greutate. Ultima etapa a remodelarii include ședinte în VibroSaun, o sauna cu aer uscat combinata cu masaj, dar și ședințe de masaj anticelulitic și de reflexoterapie.

Info Slender You
Un abonament Slender You de 11 ședinte: 270 RON (2.700.000 ROL), un abonament VacuShaper de 11 ședinte: 360 RON (3.600.000 ROL), un abonament VibroSaun: 270 RON (2.700.000 ROL), un abonament la masaj anticelulitic de 10 ședințe: 270 RON (2.700.000 ROL) și 10 ședințe de reflexoterapie: 315 (RON) 3.150.000 ROL