Bilantul deceselor cauzate de uraganul Irene a ajuns la 38

Redacția / 30.08.2011, 10:16
Bilantul deceselor cauzate de uraganul Irene a ajuns la 38
Coform unor surse oficiale, pana in prezent s-au descoperit 38 de persoane decedate, in 11 state din America, din cauza uraganului Irene

Uraganul Irene a parasit luni Statele Unite pentru a se indrepta spre Canada, dupa ce a provocat moartea a cel putin 38 de persoane in 11 state si numeroase inundatii, care au afectat in special Vermont, un stat mic situat la granita cu Canada.

„Vom avea nevoie de timp pentru a ne reface dintr-o furtuna de o asemenea amploare”, a declarat presedintele Barack Obama. „Resimtim inca efectele in numeroase zone ale tarii, in special in New England si in Vermont, unde au avut loc inundatii enorme”, a declarat el.

Potrivit unor surse oficiale si presei locale, cel putin 38 de persoane au murit in 11 state, dintre care cate sase la New York, New Jersey si North Carolina.

In New Jersey, o soferita in varsta de 20 de ani a fost gasita moarta la mai multe ore dupa ce l-a sunat pe un prieten si politia, pentru a le spune ca nivelul apei din masina sa, luata de viitura pe o strada din comitatul Salem, a ajuns pana la gat.

Afla mai multe despre acest subiect pe Mediafax.ro!