Bilantul mortilor naufragiului vasului Costa Concordia a ajuns la 13 persoane

Apropo.ro / 23.01.2012, 09:23
Bilantul mortilor naufragiului vasului de croaziera Costa Concordia, ce a esuat in apropiere de insula italiana Giglio in urma cu noua zile, a ajuns la 13 persoane.

In urma cu 9 zile a avut loc naufragiul vasului de croaziera Costa Concordia ce a esuat in apropiere de insula Giglio din Italia. Purtatoarea de cuvant a Protectiei Civile a anuntat un bilant al mortilor, pana in prezent, de 13 persoane.

Costa Concordia

Costa Concordia vazuta noaptea

„Scafandrii au gasit corpul unei femei pe puntea numarul 7, spre pupa, in partea scufundata” a navei de croaziera, a indicat Francesca Maffini, precizand ca femeia „purta vesta de salvare„. Corpul a fost gasit in jurul orei 15.20 (16.20, ora Romaniei), la zece metri adancime, si nu a fost inca identificat.

Pentru moment, doar opt cadavre au fost identificate, respectiv ale unui numar de patru turisti francezi, unui italian, unui spaniol, unui german si al unui ungar.

Costa Concordia

Epava Costa Concordia a devenit punct de atractie pentru turisti

In ciuda acestui eveniment nefericit, epava atrage sute de turisti in zona. Zilnic, curiosii vin sa se pozeze cu nava naufragiata, devenita un punct de atractie al insulei din Italia.

Citeste mai multe detalii despre numarul decedatilor de pe vasul Costa Concordia, pe Mediafax