Bilete cu preţ redus la concertul lui David Bisbal!

Apropo.ro / 27.02.2015, 16:01
Bilete cu preţ redus la concertul lui David Bisbal!
În mai puţin de o lună de zile, latino lover-ul David Bisbal va face furori la Sala Palatului cu energia şi farmecul său, dar şi cu melodiile de succes ce îl poartă pe marele artist în toate colţurile lumii. ”Buleria”, ”Digale” sau ”Corazon Latino” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului ”Tu Y Yo” , pe care David Bisbal îl va dărui admiratorilor din România în data de 18 martie, începând cu orele 20:00.

Primăvara debutează nu doar cu muzica live de neuitat, ci şi cu veşti bune pentru reprezentanţele sexului frumos sau chiar pentru domnii care sărbătoresc cu bucurie Ziua Internaţională a Femeii!

Cu acest prilej, organizatorii concertului David Bisbal au dat startul unei oferte atractive, ce asigură reduceri speciale la toate categoriile de bilete, disponibile pentru concertul din data de 18 martie.

Până pe 8 martie, cei interesaţi îşi vor putea procura bilete cu 20% mai mici faţă de preţurile iniţiale. Oferta este disponibilă atât pe platformele online www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi în magazinele Inmedio, Germanos,  Diverta, TUI Travel Center, Librăria Mihai Eminescu şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în jurul lumii. A câştigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy şi Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.

Ultimul său album ”Tu y Yo”, lansat în lună martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 în 14 ţări, devenind Best Seller–ul anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

David Bisbal se află în plin turneu de promovare al noului său album, ”Tu Y Yo”, prin concerte susţinute în Argentina, Peru, Chile şi Spania, Mexic, Los Angeles şi România.