Bilete la prețuri speciale pentru concertul trupei EUROPE

De: Carmen Ulian / 14.09.2014, 14:00
Bilete la prețuri speciale pentru concertul trupei EUROPE
În perioada 12 septembrie - 1 noiembrie 2014, biletele pentru concertul trupei EUROPE de la București, vor putea fi achiziționate la prețuri speciale.

Oferta le aduce celor interesați beneficii însemnate, căci, prin cumpărarea unui bilet la oricare dintre categoriile de preț, vor economisi 50 de ron, reducerile ajungând astfel chiar și până la 30%.

Biletele promoționale se găsesc în rețeaua Eventim, la punctele de vânzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, sediul VreauBilet din stradă Octavian Goga nr.24, bl.M62, apt.1 sau pot fi procurate online de pe www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro.

concert europe

Astfel, până la data de 1 noiembrie prețurile biletelor pentru concertul Europe sunt următoarele:

VIP: 300 lei;

Cât.I: 250 lei;

Cât. ÎI: 200 lei;

Cât.III: 150 lei;

Cât.IV: 100 lei.

Celebra trupa suedeză EUROPE va concerta în dată de 17 noiembrie la Sala Palatului din capitală de la ora 19:00. În componența actuală, Joey Tempest (voce, chitara), John Norum (chitară, backing-vocal), Ian Haugland (tobe), Mic Michaeli (clape, backing vocal) și John Leven ( bass, backing vocal) le vor oferi fanilor rock din România o producție live de proporții.

O experiență concertisitica memorabilă, din playlist-ul căreia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei, „The final countdown” sau „Carrie”, dar și piese care se bucura în prezent de succes la nivel mondial.

Europe este una dintre cele mai de succes trupe suedeze de rock, având în prezent peste 25 milioane de albume vândute.

Succesul a venit odată cu lansarea lui The Final Countodwn, lansat în 1986. Piesa care dă numele albumului a devenit un hit internațional, și s-a clasat pe primul loc în peste 26 de țări, iar balada Carrie a ajuns pe locul 3 în Billboard Hot 100. Ulterior, chitaristul John Norum a părăsit formația în noiembrie 1986.

A urmat „Out Of This World”, lansat în 1988, perioada când Guns N’Roses, INXS și US au rupt monopolul industriei muzicale. Discul a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare. A urmat un turneu în SUA alături de Def Leppard, Bon Jovi și Skid Row.

După 10 ani de activitate, în 1992 trupa a decis să se destrame. De atunci Joey Tempest, John Norum și Kee Marcello au lansat albume solo. Pentru celebrarea noului milenium, formația a fost solicitată de către administrația din Stockholm pentru a susține un concert. Acesta a fost primul concert cu doi chitariști, mai exact Norum și Marcello. Nu a fost o reuniune oficială ci doar un eveniment select.

Pe 2 octombrie 2003, trupa s-a reunit în mod oficial. În anul următor, Europe a lansat un nou album, „Start from the Dark” și a fost vândut în peste 900.000 de mii de exemplare. Până în anul 2012, aceștia au mai scos pe piața alte trei albume care au înregistra succes în întreaga lume. „Secret Society”, „Last Look of Eden” și „Bag of Bones” au fost materialele discografice care i-au propulsat din nou în preferințele fanilor muzicii rock și i-au adus pe cele mai mari scene ale lumii susținând turnee pe tot globul.

În 2013 au aniversat 30 de ani de activitate, ocazie cu care au lansat un DVD ce cuprinde un concert memorabil susținut în Suedia. În prezent, artiștii lucrează la finalizarea unui nou material discografic, cel cu numărul 10 , și va fi lansat cel mai probabil în prima parte a anului 2015, urmat de un nou turneu mondial de promovare.