Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2014

De: Carmen Ulian / 12.05.2014, 18:30
Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2014
METALHEAD Meeting 2014 oferă fanilor posibilitatea de a se întalni cu trupele preferate, în cadrul festivalului ce va avea loc în data de 7 iunie, la Arenele Romane.

Începând cu data de 13 mai, de la ora 10.00, vor fi puse în vânzare biletele MEET&GREET, la prețul de 250 de lei.

Numărul biletelor este extrem de limitat (30 de bucăți), acestea oferind acces la Golden Circle (în fata scenei) și o întâlnire cu trupele headliner care participă la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumpărate exclusiv din Retaua IaBilet (online pe http://www.iabilet.ro și din magazinele Uman din toată țara, magazinele Senia și club Rockstadt din Brașov).

Pentru cei care și-au cumpărat deja bilet, indiferent de la ce punct de vânzare, organizatorii pun la dispoziție o categorie specială de bilete MEET&GREET, urmând să fie plătită doar diferența de preț până la 250 de lei. Pentru detalii, cumpărătorii sunt rugați să contacteze în cel mai scurt timp agenția de ticketing a festivalului, la adresa de e-mail contact [at] iabilet.ro

Vă reamintim că la ediția de anul trecut a festivalului METALHEAD Meeting, biletele MEET&GREET s-au epuizat în decurs de câteva ore de la punerea lor în vânzare.

metalhead2014

De asemenea, vă anunțăm că perioada de prețuri promoționale pentru biletele de la METALHEAD Meeting 2014 se încheie în dată de 14 mai. Perioadă a fost prelungită cu încă o săptămână, ca urmare a nenumăratelor cereri primite de către organizatori.

Astfel, până în dată de 14 mai, biletele au prețurile de 80 lei Acces General și 110 lei Golden Circle, urmând ca după această dată tichetele să coste 100 de lei Acces General și 140 de lei Golden Circle, prețurile rămânând nemodificate și în ziua concertului, la intrare.

Biletele pot fi găsite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro și www.Eventim.ro și în toate punctele fizice clasice de vânzare din toată țara (magazinele Diverta din toată țara, Magazinul Muzică, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone și Germanos, librăriile Humanitas și  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpăra în format fizic și în rețeaua de magazine UMAN toată țara, magazinele Senia și club Rockstadt din Brașov.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din șapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar și din România, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, în dată de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (România) și Sincarnate (România).

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la ediția a doua după succesul de anul trecut alături de Hypocrisy și Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numărul unu din România, cu sprijinul Gala și Bestmusic Live Concerts și susținut de Ciuc Premium și Monster Energy!