Bilete și abonamente pentru Festivalul George Enescu

Apropo.ro / 02.08.2007, 12:02
Bilete și abonamente pentru Festivalul George Enescu
Rețeaua Bilet.ro pune la dispoziția iubitorilor de muzica clasica, în exclusivitate, începând cu 6 august 2007, bilete și abonamente de acces la cel mai amplu festival de gen: "George Enescu". Prețurile biletelor pentru cea de-a VIII-a ediție a Festivalului George


Rețeaua Bilet.ro pune la dispoziția iubitorilor de muzica clasica, în exclusivitate, începând cu 6 august 2007, bilete și abonamente de acces la cel mai amplu festival de gen: „George Enescu”.

Prețurile biletelor pentru cea de-a VIII-a ediție a Festivalului George Enescu sunt cuprinse între 30 și 100 RON pe zi, iar prețurile pentru abonamente variaza între 200 și 800 RON.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Bilet.ro (magazinele Flanco și Flamingo, magazinul Muzica, magazinele MusicShop și librariile Libris), precum și la Casa de Bilete a Salii Palatului.

„Este o onoare pentru noi sa fim furnizorii exclusivi de bilete și abonamente pentru cea de-a VIII-a ediție a Festivalului George Enescu, cel mai amplu eveniment de muzica clasica desfașurat în România, recunoscut la nivel internațional. Evenimentul din acest an va gazdui iubitori ai muzicii clasice din întreaga lume: Noua Zelanda, SUA, Japonia și Europa. Tocmai din acest motiv dorim sa oferim publicului servicii de cea mai înalta calitate în materie de aprovizionare cu bilete și abonamente”, a declarat George Weiner, CEO Bilet.ro.

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu se va desfașura în perioada 1 – 23 septembrie 2007 la București, evenimentul fiind organizat sub înaltul patronaj al Președenției României. Sunt programate concerte în fiecare zi la Sala Mare a Palatului și la Ateneul Român, precum și o serie de spectacole la Opera Naționala și la Sala Mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale”.

Festivalul „George Enescu” a fost înființat în 1958 pentru a omagia viața și creația marelui compozitor român George Enescu. Primele ediții ale acestui Festival au reunit nume sonore ale vieții muzicale internaționale, dintre care îi amintim pe Lordul Yehudi Menuhin, David Oistrach, Sviatoslav Richter, Herbert von Karajan, care prin participarea lor au contribuit la creșterea renumelui acestui eveniment la nivel internațional.

4 ACE