Bilete VIP pentru concertul artistului David Bisbal, cele mai căutate de publicul din România!

Apropo.ro / 19.01.2015, 15:56
Bilete VIP  pentru concertul artistului  David Bisbal, cele mai căutate de publicul din România!
Concertul carismaticului artist spaniol, David Bisbal, anunţat a se desfăşura pe 18 martie 2015 la Sala Palatului din Capitală, se bucură de interes major în rândul căutătorilor de experienţe concertistice memorabile. În top-ul preferinţelor se află biletele destinate categoriei VIP, bilete ce le oferă clienţilor un avantaj suplimentar.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:4037:”

Astfel, admiratorii celui mai iubit artist de muzică latino care vor alege să îşi cumpere bilete în zona din apropierea  scenei, vor  primi un cadou muzical special. Mai exact, la achiziţionarea a două bilete categoria VIP, clientul va primi, în dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat ”Tu Y Yo”.
 
Nici celelalte categorii de bilete nu sunt neglijate de fani, vânzarea acestora înregistrând un ritm accentuat, fapt determinat de preţurile accesibile dar şi pentru aprecierea uriaşă a marelui artist în rândul românilor şi a grupurilor de admiratori din  ţările învecinate, aceştia din urmă optând într-un număr mare pentru procurarea biletelor prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenţia oficială de ticketing a concertului David Bisbal la Bucureşti. 
 
 În acelaşi timp, biletele sunt disponibile şi la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Poştei Române, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter  şi online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro şi www.ticketstore.ro. 
 
Concertul lui David Bisbal din această primăvară, face parte din turneul internaţional ”Tu Y Yo”, ce promovează cea de-a cincea apariţie discografică a artistului. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar şi  piese  în prima audiţie, desprinse din noul albumul. 
 
Foto: Facebook
 
Albumul ”Tu Y Yo” a fost lansat în luna martie 2014 şi a intrat direct pe locul 1 în topuri în 14 ţări, devenind hit-ul anului în Spania şi depăşind toate recordurile de vânzări în prima săptămână de la lansare. Acesta a obţinut deja Triplul Disc de Platină în Spania, iar turneul mondial “Tú y Yo” demarat în 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzând concerte în principalele oraşe din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay. 
 
Cu peste 7 milioane de susţinători pe Twitter şi mai mult de 5 milioane pe Facebook, David Bisbal a încheiat anul 2014, confirmând încă o dată faptul că este cel mai bine vândut artist spaniol al momentului. Palmaresul sau număra peste 60 discuri de platină şi de aur, un disc de diamant, cu vânzări globale de peste cinci milioane de albume. Industria muzicală i-a oferit premii importante, printre care două premii Grammy, mai multe premii Billboard® Latino, două premii ONDAS, Premiul Amigo şi World Music Awards pentru Cel mai Bun Artist Latino din Lume, însumând 7 turnee internaţionale şi mai mult de 600 de concerte în întreaga lume.
  
Cu această ocazie, David Bisbal a transmis un mesaj publicului din România: 
 
 

„;}}