Biletele la concertul lui David Bisbal s-au pus in vanzare

Apropo.ro / 04.11.2008, 14:40
Biletele la concertul lui David Bisbal s-au pus in vanzare
Pentru prima data in Romania, artistul David Bisbal va concerta pe 11 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Luna decembrie va fi luna regalului muzical, datorita a doua evenimente de exceptie ce vor avea loc: David Bisbal si Vanessa Mae.

Pentru prima data in Romania, artistul David Bisbal va concerta pe 11 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru spectatorii sai din Romania, David Bisbal pregateste un show de exceptie, extravagant si dinamic, care va scoate in evidenta calitatile sale interpretative.

David Bisbal, cantaret spaniol foarte carismatic, este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, Corazón Latino si Bulería, melodii ce au devenit hituri mondiale. Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, el s-a facut remarcat prin catigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “El Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol, devenind celebru in Spania ,iar mai apoi in Europa si America Latina.

Pana in acest moment artistul a obtinut un premiu Latin Grammy la sectiunea”cel mai bun tanar artist”, a vandut peste patru milioane de CD-uri, obtinand treizeci de discuri de platina si zece de aur si a colaborat cu artisti importanti din show biz-ul modial printre care se numara Rihanna si Jessica Simpson.

Biletele pentru spectacol au fost puse in vanzare si au urmatoarele preturi:

Categoria 1 – 400 ron

Categoria 2 – 300 ron

Categoria 3 – 200 ron

Pentru categoria VIP si rezervari, spectatorii interesati vor suna pentru mai multe informatii la telefon: 0744 264 390 sau 0742 534 027. Au prioritate la rezervarea biletelor membrii fancluburilor David Bisbal.

Bilete se pot achizitiona de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

David Bisbal

david bisbal