Biletele pentru concertul Violetta Live din Piața Constituției din București au fost suplimentate

Apropo.ro / 10.08.2015, 00:00
Biletele pentru concertul Violetta Live din Piața Constituției din București au fost suplimentate
Biletele pentru concertul Violetta Live, care are ca protagoniști vedetele serialului "Violetta" al Disney Channel și va avea loc pe 2 septembrie, în Piața Constituției din București, au fost suplimentate, ca urmare a numeroaselor solicitări din ultimele săptămâni, anunță organizatorii, Emagic.

După epuizarea primelor patru categorii de bilete la concertul de pe 2 septembrie, din Piata Constituției, în urma numeroaselor solicitări din ultimele săptămâni, numărul de tichete disponibile la prețul de 275 de lei va fi suplimentat, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele aferente acestor locuri pot fi achiziționate de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro și de la partenerii afiliati. Cei care și-au cumpărat bilete înainte de 10 iulie sunt rugați să verifice site-ul http://myticket.ro/violetta/ pentru detalii și informații privind renumerotarea locurilor.

Spectacolul, prezentat în premieră în România, este parte a turneului internațional din 2015 al grupului.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty).

Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, dar și „En Gira” din sezonul 3 al serialului „Violetta”. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

În timpul unui spectacol, artiștii schimbă peste 75 de costume – printre care 13 costume pentru Martina Stoessel (Violetta) și peste 50 pentru restul actorilor.

De asemenea, 10 camioane sunt utilizate pentru a călători cu turneul în Europa și durează aproximativ 14 ore pentru a pregăti spectacolul în fiecare spațiu de concert.

În cadrul turneului sunt programate peste 107 spectacole în 38 de orașe din 12 țări din Europa, în 2015.

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit „Violetta en Vivo”, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires.

Acesta a fost urmat de primul turneu „Violetta in Concert”, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, după care s-a mutat în Europa, unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orașe din Spania, Italia și Franța.