Bilionera este îndrăgostită! Uite cine este iubitul ei

Apropo.ro / 13.02.2015, 09:12

Bilionera este îndrăgostită! Uite cine este iubitul ei
Cântăreaţa Otilia ”Bilionera” este îndrăgostită până peste cap.

Bărbatul care a reuşit să o cucerească pe artista de la noi a rămas vrăjit de formele afişate de artistă la un concert care a avut loc în Turcia. ”Sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, el a cucerit-o foarte simplu, chiar după un concert. Burhan, căci aşa îl cheamă, este un om de afaceri din Turcia şi, după concertul Otiliei, i-a dus nişte flori, au stat puţin de vorbă şi, de atunci, sunt împreună. A vrăjit-o, nu ştiu ce i-a făcut, dar de atunci, Bilionera parcă nu s-ar mai întoarce din Turcia, ar vrea să stea acolo tot timpul”, spus o apropiată a cântăreţei pentru spynews.ro.

Mai mult decât atât, Otilia este într-atât de îndrăgostită de turcul ei încât, săptămânal, zboară de câteva ori până în Turcia pentru a fi alături de el, iar Burhan, în fiecare weekend, este alături de ea, la concertele pe care le susţine frumoasa moldoveancă.

 ”Ştie cum să se poarte cu o femeie, este cu totul şi cu totul special. Aşa sunt turcii, sunt mai romantici, sunt… deosebiţi”, a mărturisit Otilia Bilionera.